1 December | Hilda & Ebba

Hilda & Ebba

Annons

1 December

Hej finisar!

Veckan har gått väldigt fort och jag behövde värkligen helg nu, sitter med världens förkylning så måste vila upp mig tills i mon för då är det hemma match! I går kväll var jag med min bästa Sandra, hade jätte kul haha!

Idag ska jag och mamma gå ner en runda på stan och så, mysigt! Ska fixa mig nu,puss!

tumblr_mecgpnXHBq1rufzhyo1_400_large

 

Kommentarer

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats