LÖRDAG | Hilda & Ebba

Hilda & Ebba

Annons

LÖRDAG

18a5c286-7712-4614-b4cf-c484af813661

Hej finisar! Första december, helt sjukt. Igår stack jag till Emma med Lisa, myste och snackade som vanligt. Imorse blev det hotell frukost, sen dess har jag fixat lite på mitt rum. Ikväll kanske tjejerna kommer hit, måste planera til nyår, bara några veckor till ju. Hej vad ointressent det här blev, nu ska jag ta och kolla lite gossip girls eller något, puss!

Kommentarer

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats